Όταν ο στόχος είναι η ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος οι περισσότεροι θεωρούν ότι η μάχη τερματίζει όταν τελειώνει η προπόνηση. Όμως η προπόνηση αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου.

Read more

Το TRX βρίσκεται σχεδόν σε κάθε χώρο γυμναστικής. Πολλές φορές ολόκληρος ο χώρος γυμναστικής βασίζεται στο TRX. Υπάρχει ακόμα κόσμος που ζητάει να κάνει προπόνηση μόνο με TRX, υποθέτω επειδή το έχει ακούσει. Ας τα ξεκαθαρίσουμε.

Read more

Η εικόνα των γλουτών απασχολεί κάθε γυναίκα που νοιάζεται για τη βελτίωση του σώματός της. Σε πρώτο στάδιο το μέγεθος, το σχήμα και η μυϊκή μάζα των γλουτών εξαρτώνται από το DNA και από τον γενικό τρόπο ζωής.

Read more

Σε παλαιότερα άρθρα είχα αναφερθεί στην λειτουργική ανατομία του μέγα γλουτιαίου. Στο παρόν άρθρο θα αναφερθώ σε ορισμένα στοιχεία σχετικά με την συμβολή του μυός αυτού στην αθλητική απόδοση όπως και την προπόνηση του μυός για λόγους αισθητικής .

Read more

Οι 5 από τις 10 συζητήσεις που πραγματοποιούνται μέσα σε ένα γυμναστήριο έχουν ως αντικείμενο συζήτησης τις πρωτεΐνες . Δεν θα μπω στην διαδικασία να γράψω πληροφορίες για το τι είναι οι πρωτεΐνες , που βοηθούν , πόση ποσότητα χρειαζόμαστε καθημερινά … και τα σχετικά . Δεν μου αρέσει να γράφω πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε οπουδήποτε, άκοπα. Δεν υπάρχει λόγος .

Read more